Biotunnistus ja kulunvalvonta

biotunnistus yla

Esteetön liikkuminen turvallisesti ilman avaimia

Supreman lukijoissa voit käyttää biotunnistusta – kuten sormenjälkiä – tai älykästä avainperälätkää lukituksen avaamiseen. Perinteisiä avaimia ei tarvita, joten avainpesäkin kestää huomattavasti pidempään. Sähkölukko pysyy auki avauksen ajan ja helpottaa kulkua myös huonossa valaistuksessa,etäluku riittää. Järjestelmää voi helposti laajentaa myös oviautomatiikan ohjaukseen.

 Luotettavampi vaihtoehto koodilukoille

Kaikkia lukijatyyppejä voidaan hallinnoida käyttäjäystävällisesti samasta liittymästä. Lukijatyypeissä on valinnanvaraa pelkästä korttilukijasta erilaisiin BIO+PIN+RFID -yhdistelmiin. Käyttö ja hallinta on helppoa – lisäät ja poistat käyttäjiä vaivatta. Hintakaan ei ole este Voit valita itsenäisesti toimivat biotunnistimet, korttitunnistimet tai verkossa toimivat ratkaisut. Alle 20 lukijan kohteissa myös palvelinohjelmisto kuuluu hintaan! Mitään vuotuisia ohjelmiston ylläpitomaksuja ei ole!

 Biometriikalla tarkoitetaan henkilön fysiologisten tai käyttäytymiseen liittyvien ominaisuuksien mittaamista. Fysiologisia ominaisuuksia ovat kasvonpiirteet, sormenjälki ja silmän iiris, käyttäytymiseen liittyviä piirteitä kävelytyyli tai tietokoneen hiiren napautus.

Biometriikkaa käytetään henkilötunnistuksessa. Sen tärkeimpiä sovellusalueita ovat:

  • fyysiseen biometriaan perustuva kulunvalvonta esimerkiksi - rakennusten ovissa sekä
  • looginen biometriikka, joka käyttää tietokonetta ja korvaa tai täydentää perinteisiä salasana- ja tunnistamisvälinetekniikoita.

Ylivoimaisesti käytetyin biometrisen tunnistamisen eli biotunnistamisen muoto on sormenjälkiteknologia. Yksilölliset sormenjälkemme muodostuvat ihoharjuista, joita kutsutaan papillaariharjanteiksi.
Ne muodostuvat ihon sisimmässä kerroksessa, verinahassa eli dermiksessä. Vaikka uloin ihokerros, orvaskesi eli epodermis  tapaturmassa vahingoittuu muodostuu paranemisen yhteydessä sormeen sama kuvio, mikä oli aikaisemmin. Sormenjälkiteknologia  on edullista ja helppoa integroida jokapäiväisiin tuotteisiin.

Biotunnistamista käytetään pääasiassa yrityksissä, mutta se toimii yhtä lailla taloyhtiöissä ja yksityiskodeissa. Safetysetin edustamista F-Key tuotteista löytyy ratkaisu koteihin,toimistoihin ja eri kokoisiin muihin yrityksiin.

F-key tuotteet mahdollistavat kulunvalvonnan tuomisen myös pieniin ja keskisuuriin yrityksiin kustannustehokkaasti ilman suuria investoiteja.

Lataa Easynet palvelun esite ja esimerkkihinnat


 

Sormenjälkitunnistimet,kortinlukijat, työajanseuranta ja muut kulunvalvontatuotteet

Kulunvalvonta - sormenjälkitunnistimet ja kortinlukijat

Easynet palvelumme tekee kulunvalvonnasta ja työajanseurannasta helppoa ja kustannukset ovat etukäteen tiedossa. Easynet palvelu soveltuu loistavasti myös työmaiden läsnäoloseurantaanLue lisää

Lue lisää - lataa esite (pdf)

Tuotteet

  • F-Key Solo sormenjälkilukija
  • Biostar ohjelma
  • Secure I/O voidaan käyttää kaikissa Supreman ltd:n valmistamissa tuotteissa
  • F-Key BioLiteNet
  • F-Key BioStation
  • F-Key D-Station
  • X -Station
  • F-Key Xpass