Easynet® kameravalvonta

 kameravalvonta 800

EasyNet® tarjoaa luotettavaa ja turvallista kameravalvontaa edullisesti ja vaivattomasti.

Yksi roiston kuva kertoo enemmän kuin tuhat kuulustelupöytäkirjaa

Muistat varmasti kuinka Poliisi TV esitteli muutama vuosi sitten suttuisia kameravalvontakuvia, josta ei useinkaan oikein tiennyt oliko kuvassa mies, nainen vai koira.

Kameravalvonnan avulla voit helposti valvoa ja seurata Sinulle tärkeiden kohteiden hyvinvointia. Voit selata tapahtumia taaksepäin kymmenen vuorokauden ajan! Kameroita voi siirtää eri kohteisiin ja mökkikameran asennuksen voi tehdä myös itse ohjeidemme avulla! Tapahtumien seuranta tapahtuu mukavasti netin yli kotoa, toimistolta, tai älypuhelimesta.

Lataa esite ja esimerkkihinnasto tästä! (pdf) Lataa kameravalvontaopas   Lue Turvalukkariblogia

Vaikka analogisetkin kamerajärjestelmät ovat takavuosista kehittyneet, niiden kuvatarkkuutta ei voi mitenkään verrata nykyisten IP-kameroiden tarjoamaan kuvalaatuun. Kun analogiset kamerat tarjoavat parhaimmillaan 720 x 576 kuvapisteen resoluution, megapikselikameroilla päästään moninkertaiseen tarkkuuteen. Rekisterikilvet erottaa ja kasvot tunnistaa oikeasti, ilman arvailuja. Suurempi resoluutio mahdollistaa terävämmän kuvan lisäksi suuremman alueen valvonnan samalla kameralla.

Uusi tekniikka helpottaa !! IP-kamerajärjestelmä toimii täysin verkon kautta. PoE-kaapelointi tarjoaa kameroille sähkön ja datan samassa kaapelissa. Näin myös kaapelointikulut pienentyvät, kun kameroille ei tarvitse kaapeloida erillisiä virranottopisteitä. Myös wlan-ratkaisua voi käyttää keventämään kaapelointia. IP-kamerassa kuvainformaatio muuttuu digitaaliseen muotoon ja kuva siirtyy verkossa tallenninlaitteelle.

Safetysetin kehittämä Easynet ®ratkaisu on toteutettu Suomalaisen Tosibox innovaation avulla. Siinä tieto siirtyy suojattuna VPN yhteytenä palvelimelle! Tallennettua tietoa ei voi kohteessa hävittää tai tuhota! Tiedon siirto voi tapahtua kiinteää verkkoa,tai GSM ja Wlan verkkoa hyväksikäyttäen. Kameran ja tallentimen välillä ei siis ole fyysistä yhteyttä. Kameroilla on oma IP-osoite. Verkkokameran kuvaa voi katsoa ja tapahtumia selata tietokoneella tai vaikka älypuhelimella mistä tahansa, kunhan nettiyhteys löytyy. Lisäksi järjestelmää voi laajentaa tarpeen mukaan hyvin helposti.

Hintojen lasku ja kehittyneet laatuominaisuudet ovat vauhdittaneet IP-kameroiden suosion kasvua. Erityisesti uudisrakennuskohteissa IP-kamerat ovat jo syrjäyttäneet analogisen vaihtoehdon lähes kokonaan. Vaikka IP-tekniikka tuntuu aika mutkikkaalta, laadukkaan valvontajärjestelmän hankinta ja ylläpito ei vaadi suurta teknistä ymmärrystä. Valvontakamerajärjestelmän voi hankkia myös palvelupakettina edulliseen kuukausihintaan.Kysy tarjousta meiltä!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi tästä! Näin pysyt helposti selvillä uusista tuotteista ja alan kehityksestä.

Anna nimi ja osoite

captcha  

×