Sungard ja SolarScreen -auringonsuojakalvot

Suojakalvot yla

Kalvoilla säästät rahaa!

logo sungardViime vuosina olemme kokeneet historiallisen kuumia kesähelteitä. Ne laittavat jäähdytyslaitteet tiukille. Huono, liian kuuma sisäilma vaikeuttaa työntekoa monessa toimistossa ja tekee siitä jopa mahdotonta. Useimmat jäähdytysjärjestelmät ovat tehottomia huippukuumilla säillä. Sisäilman jäähdyttämistä edullisempaa ja tehokkaampaa on torjua lämpö jo ikkunan pinnassa.
Ota yhteyttä ja kerromme, miten voit säästää sisäilman jäähdytyksessä auringonsuojakalvoilla.

Testaa kalvokonetta

Tutustu nyt todella helppoon tapaan valita oikea auringonsuojakalvo kotiin tai toimistoon. Juhlavuotemme kunniaksi olemme avanneet kalvoneen. Tutustu kalvokoneeseen täällä

Suomen laajin kiinteistökalvovalikoima

Safetysetin aurinko-ja kiinteistösuojakalvovalikoima on Suomen laajin: tarjolla on yli 30 erilaista kalvotyyppiä. Asiakas voi valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä; heijasteita ja vivahteita on useita.

SunGard ja Solar Screen - kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Esimerkiksi ikkunanpesu hoituu tavallisen tapaan. Kaikilla sisälle asennetuilla kiinteistökalvoilla on markkinoiden pisin – kymmenen vuoden – tuotetakuu.

Siirry tuotetietoihin

Lataa RT kortti 2016

Katso hoito-ja ylläpito-ohjeet

 

Teknisten tietojen suomennokset

Esimerkkejä käyttökohteista (pdf)

FAQ - yleisimmät kysymykset (pdf)

Auringonsuojakalvon edut

1Viileyttä kesällä Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 prosenttia auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja tätä kautta energiankulutus vähenee.

2Lämpöä talvella Monet Safetysetin kalvoista toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee, ja energiankulutus laskee.

3Poistaa heijastukset Valon heijastumat näyttöpäätteellä rasittavat silmiä. SunGard-kalvot poistavat ne helposti ja tehokkaasti. Tilan valoisuus ei vähene eikä värien toistuminen ikkunan läpi muutu.

4Vähentää haalistumista Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98% UV-säteilystä.

5Antaa näkösuojaa Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Henkilökunta näkee/sinä näet ulos, mutta ulkopuoliset eivät näe sisään.

6Parantaa henkilöturvallisuutta Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan. Vahvempaa suojaa tarjoavat varsinaiset sirpale- ja murtosuojakalvot.

Tietoa ikkunan huurtumisesta:

ERISTYSLASIN VÄILITILA HUURTUU:

Eristyslasin välitilan huurtuminen on merkki joko rikkoutuneesta eristyselementistä, tai riittävän alhaisen kastepisteen omaavasta elementistä. Jos elementti on pysyvästi vaurioitunut, on huurtuminen pysyvää eikä tilapäistä'.
Jos huurtuminen on ajoittaista ja etenkin kylmällä ilmalla tapahtuvaa, on se merkki myös viallisesta elementistä.

IKKUNOIDEN LASIEN HUONEEN PUOLEINEN PINTA HUURTUU:

Huonetiloissa on aina enemmän tai vähemmän kosteutta ja sitä' on yleensä sitä enemmän mitä lämpimämpiä tilat ovat. Kosteuden tiivistymistä tapahtuu eniten pinnoille mitä' kylmempiä ja sileämpiä ne ovat. Ikkunarakenteet ovat yleensä huonetilan kylmimpiä pintoja. Mitä alhaisempi on lasirakenteiden U-arvo sitä alhaisempi on myös sisälasin pintalämpötila. Näin ollen vesihöyry tiivistyy siten ensimmäisenä vesipisaroiksi sisälasin pinnalle. Huurtumista ei voida aina täysin estää tietyissä asumisympäristöissä. Mutta hyvällä ikkunan U-arvolla, muilla hyvillä. rakennratkaisuilla ja asumistottumuksilla voidaan huurtumisilmiöitä. ja sen haittoja minimoida.

IKKUNALASIN ULKOPINTA HUURTUU:

Vesihöyry tiivistyy kosteudeksi, kun kostea ilma jäähtyy etenkin keväisin ja syksyisin. Jos talossa on hyvin lämpöä eristävät ikkunat, saattaa kosteus tiivistyä myös talon ikkunan ulkopintaan. Vapaa näkyvyys ikkunasta taivaalle lisää kosteuden tiivistymistä, sillä ulkolasin lämpö pääsee haihtumaan taivaalle Ikkunan ulkopintaan tiivistyvä kosteus kertoo siis onnistuneesta, hyvin lämpöä eristävästä ikkunavalinnasta. Kosteuden tiivistyminen ei ole vaarallista.

 

Yhteystiedot 


Safetyset Oy
Oulunkylän tori 3, 00640 Helsinki
p. 020 780 9370
Soittajahinnat 1.12.2015 alkaen
lankapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min (alv 24%)
Matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min (alv 24%)
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Muut osoitteet ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Facebook:
https://www.facebook.com/SunGardSuomi

Puhelinpalvelumme vastaa klo 8-16
Myyntinäyttely ja noutopalvelu avoinna klo 10-14, tai sopimuksen mukaan. 

Myymälässä maksuvälineenä käy pankki- ja luottokortit. Tiliasiakkaille lähetämme laskun.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi tästä! Näin pysyt helposti selvillä uusista tuotteista ja alan kehityksestä.

Anna nimi ja osoite

captcha  

×