Valitse kieli

ikkunakalvojen edut

Ikkunakalvo on ohut polyesterista valmistettu kalvo, jota voidaan asentaa lasipintojen sisä- tai ulkopuolelle, jotta voidaan muuttaa lasin ulkonäköä tai toimintaa. Markkinoilla on saatavana monenlaisia ikkunakalvoja, joista jokaisella on omat etunsa.

Yksi suosituimmista ikkunakalvotyypeistä on aurinkosuojakalvo. Tämäntyyppinen kalvo auttaa vähentämään lämpö- ja UV-säteilyä, joka tulee rakennukseen sen ikkunoiden kautta. Tämä puolestaan voi auttaa pitämään rakennuksen viileämpänä kesällä ja suojata huonekaluja ja lattiapintoja auringolle altistumisen aiheuttamalta haalistumiselta. Aurinkosuojakalvo voi myös auttaa vähentämään häikäisyä, mikä helpottaa työskentelyä ikkunoiden lähellä tai television katselua ja tietokoneiden käyttöä huoneissa, joissa on paljon luonnonvaloa.

Toinen yhä suositumpi ikkunakalvotyyppi on yksityisyyden suojaava ikkunakalvo. Tällaista kalvoa voidaan käyttää sekä asuin- että liikekiinteistöissä. Yksityisyyden suojaava ikkunakalvo tarjoaa yksisuuntaisen peiliefektin, jonka ansiosta rakennuksen sisäpuolella olevat ihmiset näkevät ulos, mutta ulkopuoliset ihmiset eivät näe sisään. Pimeällä on kuitenkin syytä muistaa laittaa verhot kiinni, sillä silloin kalvosta näkee läpi mikäli sisällä on enemmän valoa kuin ulkona. Näkösuojakalvo on ihanteellinen ratkaisu toimistorakennuksiin, kouluihin, sairaaloihin ja muihin paikkoihin, joissa yksityisyys on tärkeää.

Saatavilla on myös koristeellisia ikkunakalvoja, joilla voidaan luoda lasiin kuvioita tai lisätä yksityisyyttä pimentämättä huonetta. Koristeellisia ikkunakalvoja on saatavana monenlaisissa väreissä ja kuvioissa, joten on helppo löytää sellainen, joka sopii minkä tahansa kodin tai yrityksen tyyliin. Ikkunakalvo on monipuolinen tuote, jolla on monia etuja. Sitä voidaan käyttää kodin tai yrityksen ulkonäön parantamiseen, yksityisyyden lisäämiseen, lämmön ja UV-säteilyn vähentämiseen ja jopa suojaamaan murroilta.

Lähes kolmekymmentä vuotta ja tuhansien kalvorullien ollessa takanapäin voimme kertoa oppineemme jotakin eri kalvoista ja niiden käyttötavoista. Lue täältä lisää, miten voimme palvella sinua.