Valitse kieli

Järjestämme asennusliikkeille Maaliskuun aikana. Kurssien pääpaino käytännön sovellutukset, sekä asennuksessa huomioitavat asiat.

Autokalvoasennuksen peruskurssi

Autokalvoasennuksen peruskurssi järjestetään 12-13.3.2019. Suositulla kurssilla opit perusteet kahdessa päivässä; kalvon leikkaus, oikea asennustekniikka, takaikkunakalvon asennus. Hinta 350 €,- alv 0 %. Kurssin hinta sisältää työkalut.

Turvakalvot

Turvakalvojen kurssi järjestetään 19.3.2019. Vain kurssin suorittaneet voivat asentaa vakuutusyhtiöiden hyväksymää murtosuojakalvoa, niin että se täyttää yhtiöiden asettamat vaatimukset. Kurssilla käydään mm. kalvotyypin valintaan vaikuttavia asioita sekä tehdään käytännön asennusharjoituksia. Kurssi on maksuton mutta edellyttää tarvittavien työkalujen hankintaa / olemassaoloa!

Tasolasikalvot

Tasolasikalvojen kurssi pidetään 26.3.2019. Kurssilla opit tasolasikalvon asennuksen perusteet päivässä. Käymme läpi auringonsuojakalvojen oikean valinnan ikkunatyypin mukaan ja eri asennustavat. Kurssi sopii myös asennustöitä tehneille, jotka haluavat kerrata kalvotietoa ennen uuden sesongin alkua. Kurssi on maksuton mutta edellyttää tarvittavien työkalujen hankintaa / olemassaoloa!

Koska kursseille mahtuu vain rajallinen määrä henkilöintä, vahvistamme kaikille ilmoittautuneille mukaantulon erikseen. Kurssimme eivät ole tuote-esittely tilaisuuksia. Kurssipaikka on Safetyset Oy:n tilat osoitteessa Kellokukantie 4 01300 VANTAA. Kursseihin sisältyy lounas ja kahvi. Ilmoittautuminen sähköpostitse