Valitse kieli

auringonsuojakalvo toimisto auringonpaiste

Kun valitset ikkunakalvoa, sinun on otettava huomioon muutamia asioita, jotta voit tehdä tarpeisiisi parhaiten sopivan päätöksen. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit valita oikean ikkunakalvon.

1. Ota huomioon ilmasto ja ikkunoiden ilmansuunnat. Jos asut alueella, jossa kesät ovat kuumia ja aurinko paistaa sisään koko päivän, haluat valita ikkunakalvon, joka torjuu lämpöä mahdollisimman tehokkaasti . Saatavilla on auringonsuojakalvoja, jotka torjuvat jopa 80 % lasin läpi tulevasta lämmöstä, joten muista kysyä eri vaihtoehdoista valintaa tehdessäsi.

2. Toinen huomioon otettava asia on se, kuinka paljon auringonvaloa kotisi saa. Jos sinulla on paljon ikkunoita ja haluat nauttia sisään tulevasta valosta, valitse kirkas ikkunakalvo joka päästää valon sisään, mutta jättää lämmön ulos.

3. Ota huomioon myös yksityisyys. Jos sinulla on suuret ikkunat ja asut lähellä naapureitasi, kannattaa valita tumma auringonsuojakalvo tai hyvin valoa läpäisevä maitolasikalvo, joka estää ihmisiä näkemästä kotiisi.

4. Budjetti on aina tärkeä tekijä mitä tahansa hankintaa tehtäessä eikä ikkunakalvo poikkea tästä. Muista tehdä ostoksia ja vertailla hintoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä, jotta saat parhaan vastineen rahoillesi. Näitä vinkkejä noudattamalla löydät varmasti helposti täydellisen ikkunakalvon.