Valitse kieli

Järjestämme asennusliikkeille kursseja alkuvuoden aikana. Kurssien pääpaino käytännön sovellutukset, sekä asennuksessa huomioitavat asiat.

Autokalvoasennuksen peruskurssi

Autokalvoasennuksen peruskurssi järjestetään 13-14.3.2018. Suositulla kurssilla opit perusteet kahdessa päivässä; kalvon leikkaus, oikea asennustekniikka, takaikkunakalvon asennus. Hinta 350 €,- alv 0 %. Kurssin hinta sisältää työkalut.

Tasolasikalvot

Tasolasikalvojen kurssi pidetään 20.3.2018. Kurssilla opit tasolasikalvon asennuksen perusteet päivässä. Käymme läpi auringonsuojakalvojen oikean valinnan ikkunatyypin mukaan ja eri asennustavat. Kurssi sopii myös asennustöitä tehneille, jotka haluavat kerrata kalvotietoa ennen uuden sesongin alkua. Kurssi on maksuton mutta edellyttää tarvittavien työkalujen hankintaa / olemassaoloa!

Turvakalvot

Turvakalvojen kurssi järjestetään 27.3.2018. Vain kurssin suorittaneet voivat asentaa vakuutusyhtiöiden hyväksymää murtosuojakalvoa, niin että se täyttää yhtiöiden asettamat vaatimukset. Kurssilla käydään mm. kalvotyypin valintaan vaikuttavia asioita sekä tehdään käytännön asennusharjoituksia. Kurssi on maksuton mutta edellyttää tarvittavien työkalujen hankintaa / olemassaoloa!

Koska kursseille mahtuu vain 4-5 henkilöä vahvistamme kaikille ilmoittautuneille mukaantulon erikseen. Kurssimme eivät ole tuote-esittely tilaisuuksia. Kurssipaikka on Safetyset Oy:n toimisto Oulunkylän tori 3 Helsinki. Kursseihin sisältyy lounas ja kahvi. Ilmoittaudu kursseille tästä. Toivomme jokaisen kurssilaisen ilmoittautuvan itse. Vahvistamme osallistumisen ja tarkemman sisällön erikseen.