Älykkäät lokerikot

alylokero tuotesivu

Älykkäät lokerikot tarjoavat helpon ja turvallisen ratkaisun arvokkaiden esineiden säilyttämiseen ja niiden valvontaan. Älykkään lokerikon ansiosta tiedät missä tärkeät esineet ovat ja pystyt seuraamaan kuka niitä käyttää. Voit antaa käyttäjille oikeuksia vain esineisiin, joita heillä on oikeus käyttää. Oikeudet voivat olla myös ryhmäkohtaisia. Käyttäjien tunnistus tapahtuu RFID-kulkutunnisteella, PIN-koodilla tai biometrisellä sormenjälkilukijalla. Kaapin omalta näytöltä on helppo tarkistaa kuka on viimeksi lainannut esineet ja milloin.

Käyttäjien hallinta tapahtuu samalla PC-sovelluksella kuin Safetysetin avaintenhallintajärjestelmät. Kaapit voidaan kytkeä myös osaksi CaseClosed avainhallintajärjestelmää, jolloin yhdessä järjestelmässä voidaan säilyttää ja valvoa esineitä sekä avaimia.

alykaslokerikko kuva2Yleensä lokerikoissa säilytetään esim. aseita, lääkkeitä, rahaa, tabletteja sekä tietokoneita. Lokerossa voi olla myös valmiit latauspaikat älypuhelimille tai muille laitteille, jolloin ne ovat aina valmiiksi ladattuja käyttöä varten. Parhaimmillaan älykkäät lokerikot kuitenkin vapauttavat normaalisti esineitä tai avaimia luovuttavien henkilöiden työaikaa. Esimerkiksi hotellin avaimet tai tärkeät asiakirjat voidaan luovuttaa vaikka keskellä yötä, turvallisesti ja helposti.

 

alykkaat lokerikot xl

Älykkään lokerikon ovet valmistetaan kestävästä polykarbonaatista tai metallista. Kaapit valmistetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan, jolloin niihin on helppo yhdistää erikokoisia lokeroita tai avainkoukkuja. Ota meihin yhteyttä niin valitaan teidän tarpeisiin sopiva ratkaisu!

 

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous