Auringonsuojakalvot

Safetysetin aurinko-ja kiinteistösuojakalvovalikoima on Suomen laajin: tarjolla on yli 30 erilaista kalvotyyppiä. Asiakas voi valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä; heijasteita ja vivahteita on useita. SunGard ja Solar Screen - kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Esimerkiksi ikkunanpesu hoituu tavallisen tapaan. Kaikilla sisälle asennetuilla kiinteistökalvoilla on markkinoiden pisin tuotetakuu, kymmenen vuoden. Jossain kohteissa paras vaihtoehto voi olla rullautuva auringonsuojaverho.Lue tästä vaihtoehdosta lisää pdf Lataa RT kortti (1.75 MB) . pdf Lue takuu-ja hoito-ohjeet (31 KB)

Clarity 245 XC -aurinkosuojakalvo

Clarity 245 XC on vuoden 2019 uutuuskalvo. Tässä lasin ulkopintaan asennettavassa kalvossa on huomaamaton sävy ja hyvät lämmöntorjuntaominaisuudet. Kalvolla on 60 % valonläpäisy sekä yli 50 % lämmöntorjunta. Tämän kalvon voi asentaa turvallisesti minkä tahansa lasin ulkopintaan matalan absorbointiprosentin vuoksi.

Lue lisää...

Century Nova

Nova-sarjan kalvot ovat premium-sarjan aurinkosuojakalvoja sisäasennuksiin. Nano-teknologian avulla kalvoihin saadaan useita päällekkäisiä kerroksia kalvopaksuuden silti kasvamatta. Tämä tekninen ratkaisu torjuu tehokkaasti lämpöä ja estää haalistumista, mutta ei silti muuta lasin ulkonäköä tummaksi tai tee sitä peilaavaksi.

Lue lisää...

Solar Grey -sisäkalvot

Solar Grey -kalvot ovat Sungard-tuoteperheen uudistuneita sisäasennuskalvoja. Väri on neutraalin harmaa ja optisesti kirkas. Nikkelikromi-metallisointi poistaa hyvin myös häikäisyä. Kalvo on hyvä valinta sekä koti että toimistokäyttöön vähäisen peiliefektinsä vuoksi. Kalvo on kaksikerroksinen, eloksoitu auringonsuojakalvo, joissa on monikerroksinen metallisointi.

Lue lisää...

Multiglass 44 -sisäkalvo

Multiglass on ikkunakalvo, joka voidaan asentaa myös 3K-lämpölasien sisäpintaan. Kalvon matala absorbointiarvo mahdollistaa asennuksen myös lämpölasielementtien sisäpuolelle. Multiglass-auringonsuojakalvosta on saatavilla yksi tummuus. Kalvo on asennettavissa kaikille kirkkaille sisälasipinnoille

Lue lisää...

OPTIVISION-sarjan kalvot

Optivision-kalvo on uudentyyppinen auringonsuojakalvo ja se antaa sinulle sekä päivän että pimeän ajan parhaat puolet. Auringon laskettua voit nauttia maisemasta esteettä ja päivällä kalvo vähentää lämpöä sisällä ja suojaa sisustusta auringonsäteiltä. Optivision-sarjassa on viisi eri tummuusastetta, joista kaksi tumminta 05 ja 15 ovat parhaita näkösuojakalvoja.

Lue lisää...

Silver-peilikalvot

Silver-peilikalvot ovat metallisoituja ja heijastavia kalvoja, joissa on hyvät lämmöntorjunta- ja häikäisynesto-ominaisuudet. Tummuudet 20, 30 ja 60 voidaan asentaa myös kaksikerroksisille lämpölaseille. Silver 20 -peilikalvo toimii myös hyvänä häikäisynsuojana. Peilikalvon pinta on naarmunsuojattu ja kalvo on voimakkaasti peilaava. Kalvo on hopean värinen.

Lue lisää...

Spectra XC kalvot ulko- ja sisäkäyttöön

Spectra XC on premium-sarjan kalvo. Kalvot ovat suunniteltu vaativien kohteiden ulkoasennuksiin. Kalvoissa on erityisen korkea näkyvän valon läpäisy yhdistettynä hyvään lämmöntorjuntakykyyn. Kalvo on asennettavissa myös lasin sisäpuolelle, koska siinä on UV-suoja kalvon molemminpuolin. 

Lue lisää...

Platine Cristal XC -ulkokalvot

Platine Cristal XC on economy-sarjan aurinkosuojakalvo ulkoasennukseen. Kalvoissa on hyvä näkyvän valon ja lämmön heijastuskyky.
Kalvo on asennettavissa kaikille kirkkaille ulkolasipinnoille ja ikkunarakenteille. Platine Cristal -kalvo on mattapintaisempi kuin perinteiset peilikalvot.

Lue lisää...

Solar Silver peilikalvo ulkoasennukseen

Solar Silver Exterior -peilikalvot ovat perinteisiä voimakkaasti peilaavia ulkokäyttöön tarkoitettuja, hopeanvärisiä 2 -kerroksisia kalvoja. Tuotteiden kestävyyttä on pystytty tuotekehittelyn myötä kasvattamaan merkittävästi. Kalvot voidaan asentaa myös lämpölasielementtien ulkopintaan. Tällöin on huomioitava se, että koko lasipinta pitää kalvottaa mahdollisten lämpöstressivahinkojen eliminoimiseksi.

Lue lisää...

Natural Cristal XC -ulkokalvot

Natural Cristal XC on medium-hintasarjan aurinkosuojakalvo ulkoasennukseen. Kalvoissa on matalat heijastusominaisuudet yhdistettynä korkeaan absorbointi-arvoon. Natural Cristal -kalvon värisävy on teräksisen harmaa. Tämä tekee julkisivusta tyylikkään rauhallisen. Auringonsuojakalvoa valmistetaan kahta tummuutta: 20 ja 35.

Lue lisää...

Solar Grey -ulkokalvot

Solar Grey Exterior on neutraalin harmaa eloksoitu ulkokalvo. Värisävystä tulee mieleen RST-teräs. Eloksoinnissa käytetty nikkelikromimetalliseos vähentää tehokkaasti myös häikäisyä. Solar Grey -kalvo voidaan asentaa myös kiinteiden lämpölasielementtien ulkopintaan. Koska kalvo on tarkoitettu ulkoasennuksiin, on siinä erittäin hyvä naarmunsuoja.

Lue lisää...

Energiakalvo Thermal

Energiakalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Talvella energiakalvo auttaa pitämään lämpimän ilman sisällä ja kesäisin se rajoittaa lämmön pääsyä sisätiloihin. Energiakalvot suojaavat myös kiinteistöjen seinä- ja lattiapintoja sekä huonekaluja ja tekstiilejä haalistuttavalta UV-säteilyltä.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja Ulkoasennuksissa 5-10 vuoden takuun.  Lue lisää

Kalvokone

kalvokone shot

Tutustu nyt todella helppoon tapaan valita oikea auringonsuojakalvo kotiin tai toimistoon. 

»  Avaa kalvokone

Työkalut

 

Meillä on kattava valikoima kalvoasennustöissä tarvittavia asennustyökaluja ja tarvikkeita.Suosittuja artikkeleita autokalvojen asennukseen on mm. Plexus spray 
ja tasolasiasennuksissa käytettävä Ultra Bond asennusliuos.
Tutustu työkaluihin tästä linkissä