Auringonsuojaverhoissa yhdistyvät auringonsuojakalvojen ja perinteisten verhojen parhaat puolet. Se torjuu erittäin tehokkaasti auringon tuottamaa lämpöenergiaa, mutta se ei kuitenkaan estä kokonaan näkyvyyttä ulos. Auringonsuojaverho on tarvittaessa helppo rullata ylös tai laskea vain osittain alas, jos ikkunaa ei haluta peittää kokonaan. Alaslasketusta verhosta näkyy kuitenkin vielä hyvin läpi sisäpuolelta. Ulkoapäin näköyhteys katkeaa.

 Lämpölasi-ikkunoissa suosittelemme kaihtimien pitämistä joko kokonaan ylhäällä tai alhaalla. Tämä minimoi lasiin kohdistuvan lämpöstressin vaikutuksen. Aurinkosuojaverhot on valmistettu samasta materiaalista kuin auringonsuojakalvot, mutta sen ainutlaatuisen pintakäsittelyn takia se kestää hyvin liikuttelua ja kulutusta. Safetysetin edustamat SolarScreen auringonsuojakaihtimet torjuvat jopa 93 % auringon tuottamasta lämpösäteilystä sekä 99% UV- säteilystä sekä torjuvat erinomaisesti heijastuksia. Siksi tämä on hyvä valinta esimerkiksi toimistoihin, joissa auringonvalo häiritsee päätetyöskentelyä.

Auringonsuojaverhoissa on "valmispaketteja" 25 mm pituusvälein. Suurin leveys on 200cm. Korkeuksia on kaksi 170 cm ja 230 cm. Kaihtimia on mahdollista tilata myös asiakkaan antaminen mittojen mukaan, joten ota meihin yhteyttä niin valitaan yhdessä teille oikea ratkaisu!

Kiinnitys voi tapahtua karmeihin tai kattoon. Lisävarusteena on saatavilla nylon tangot kalvoverhon reunaan. Niitä voidaan käyttää vinoissa ikkunarakenteissa ja tuulisissa paikoissa kuten ovensuussa.

Mittatilausverhoihin on mahdollista tilata erillinen suojakotelo. Kotelo suojaa verhoa pölyltä ja siinä on lisäksi erillinen harjaosa puhdistamassa verhoa. Solarscreen auringonsuojaverhoilla on kahden vuoden takuu.

Tärkeätä huomioida: Lasten turvallisuuden takia on aurinkosuojaverhojen vetonaru asennettava niin, ettei se aiheuta tapaturman vaaraa!

pdf Auringonsuojaverhot tuote-esite (1.57 MB)

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja ulkoasennuksissa 5 vuoden takuun.  Lue lisää

Kalvokone

kalvokone shot

Tutustu nyt todella helppoon tapaan valita oikea auringonsuojakalvo kotiin tai toimistoon. 

»  Avaa kalvokone

Työkalut

 

Meillä on kattava valikoima kalvoasennustöissä tarvittavia asennustyökaluja ja tarvikkeita.Suosittuja artikkeleita autokalvojen asennukseen on mm. Plexus spray 
ja tasolasiasennuksissa käytettävä Ultra Bond asennusliuos.
Tutustu työkaluihin tästä linkissä