Avainkaapit ja hyllykaapit

CaseClosed® -turvakaapeissa säilytät esimerkiksi avaimet, mapit,asiakirjat ja käsisaseet turvallisesti ja asianmukaisesti.Tarjolla on useita erikokoisia ja erilaisin varusteltuja avainkaappeja ja turvakaappeja. Kaapit on mahdollista liittää myös yrityksen omaan kulunvalvontaan. Kaapit on valmistettu vahvasta, 4 mm:n paksuisesta terälevystä. CaseClosed® -kaapit on suunniteltu murtoturvallisiksi usealla tapaa: Ovien lukitusjärjestelmä on erittäin vahva. Runkorakenne kestää koviakin vääntöyrityksiä. Kaapit ovat varustettu 6 numeroisella elektronisella lukolla, koska avainkaapin suurin turvallisuusriski on sen oma mekaaninen avain. Kaapit on suunniteltu pultattavaksi kiinni kiviseinään tai -lattiaan vahvoilla lyöntiankkureilla. Kaapeissa on 12 mm kiinnitysreijät valmiina.

Tämän sarjan kaikki CaseClosed® -turvakaapit on luokiteltu on SFT 5870, ja SS 3492 standardien mukaan ja ne ovat FK:n hyväksymiä. Nämä kaksi standardia ovat vaativampia kuin EN 1143-1 eurostandardi mm ainevahvuudessa. Hyllykaapit ovat hyväksyttyjä myös käsiaseiden turvalliseen säilytykseen. CaseClosed® kaapeilla on viiden vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Etsitkö EN 1143-1 standardin mukaan luokiteltua kassakaappia avainkoukuilla? Katso kassakaappi valikoima!

pdf Lataa avainturvallisuusohje 2016 (458 KB) pdf Lataa avainkaappiesite (222 KB)

SFT111 KEY avainturvakaappi

SFT111 Key on avainten säilytyspaikka pieneen tarpeeseen. Kaapissa on 42 koukkua avaimille. Avainkaappi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi isännöitsijätoimistojen, huoltoyhtiöiden ja autoliikkeiden avainten säilytykseen. Avainkaapissa on vakiona elektroninen 6 numeroinen näppäinlukko.

Lue lisää...

SFT222 KEY avainturvakaappi

Huippusuosittu kaappimalli avainten turvalliseen säilytykseen! Kaapissa on 70–100 paikkaa avaimille.Vakiona on 100 lyhyttä yhden avaimen koukkua. Tarpeen mukaan ne voi vaihtaa helposti avainnipuille sopiviin 30 mm pitkiin koukkuihin. Silloin kaapin kapasiteetti on 70 avainnippupaikkaa.

Lue lisää...

SFT65 KEY avainturvakaappi

SFT65 Key on jo vähän suurempien avainmäärien turvallinen säilytyspaikka. Kaapissa on 140 koukkua avaimille. Avainkaapissa on vakiona 6 numeroinen elektroninen näppäinlukko.Kaappi voidaan yhdistää kulunvalvontajärjestelmään erillisellä kytkentärasialla.

Lue lisää...

SFT 88N3 & 88N6 avainturvakaapit

Avainkaappi SFT 88 N3  Siinä on 120 pitkää koukkua avainnippujen säilytykseen, kolme ulosvedettävää avainlevyä. Alaosassa voidaan säilyttää esim lukostokansioita.
Hyväksytty FK- luokituksen mukaisesti max 500 oveen käyvien avainten turvalliseen säilytykseen esimerkiksi isännöitsijätoimistoille, huoltoyhtiöille sekä autoliikkeisiin.

Lue lisää...

SFT88N372 - avainturvakaappi

Tämä avainturvakaappi sopii vaativaan ja suurten avainmäärien turvalliseen säilytykseen. Kaapissa on 372 kappaletta pitkiä, erityisesti avainnipuille sopivia 30 mm avainkoukkuja.
Kaappi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi isännöitsijätoimistojen, huoltoyhtiöidentarpeisiin. Avainkaapissa on vakiona elektroninen näppäinlukko.

Lue lisää...

SFT88N 540 avainturvakaappi

Tilava ja turvallinen avainkaappi, jossa suurikin avainmäärä säilyy turvallisesti ja järjestyksessä. Kaapissa on 540 lyhyttä, yhden avaimen koukkua. Muuten se on rakenteeltaan samanlainen kuin SFT88N 372 avainkaappi. Avainkaapissa on vakiona elektroninen näppäinlukko. Kaappi voidaan yhdistää kulunvalvontajärjestelmään erillisellä kytkentärasialla.

Lue lisää...

SFT88 XL avainturvakaappi

SFT88 XL avainturvakaappi on tarkoitettu isojen avainmäärien säilytykseen. Tähän jättiläiseen mahtuu 810 kpl yhden avaimen koukkua tai 540 kpl pitkää nippukoukkua.

Lue lisää...

Avainsalkut autoihin

CaseClosed® avainsalkku on tarkoitettu avainten,sarjatietojen ja täytteiden turvalliseen kuljetukseen autoissa. Salkun voi lukita autoon lisävarusteena saatavalla telineellä. Salkun irroittaminen ja lukitseminen telineeseen tapahtuu avaimella. Salkkuja toimitetaan kahta versiota. Perussalkut toimitetaan pehmustetulla sisustalla. Siinä voi kuljettaa esim. avainlenkkejä tai avainkuoria. Salkun sisämitat ovat 405mm x 230mm x 100mm. ( A4) Kantta ei ole huomioitu mitoissa.

Lue lisää...

SFT111 Drop avainkaappi

Pieni avainkaappi, jonka etuosassa on pudotusaukko avaimille. Avainkaappi soveltuu erinomaisesti mm. majoitus, vuokraus tai kuljetus- ja autoliikkeiden tarpeisiin, jossa avaimen palautuksen voi tehdä henkilö, jolle ei voida myöntää oikeutta avata kaappia.

Lue lisää...

SFT 11 hyllykaappi

SFT on pieni ja monikäyttöinen hyllykaappi, joka sopii esimerkiksi asiakirjojen turvalliseen säilytykseen. Kaapissa on yksi säädettävä hyllytaso. Kaapissa on vakiona elektroninen näppäinlukko. 

Lue lisää...

SFT 33 hyllykaappi

SFT 33 on monikäyttöinen hyllykaappi, joka sopii esimerkiksi asiakirjojen turvalliseen säilytykseen. SFT 11 mallia tilavammassa turvakaapissa on yksi säädettävä hyllytaso.

Lue lisää...

SFT88 hyllykaappi

Monikäyttöinen ja tilava turvakaappi, joka sopii esimerkiksi asiakirjojen ja avainten turvalliseen säilytykseen. Kaapissa on kolme säädettävää hyllytasoa, ovessa on viisi hyllyä ja avainkoukkulista. Kaapissa on vakiona elektroninen näppäinlukko. Kaappiin on saatava tarvittaessa lisähyllyjä.

Lue lisää...

SFT88 lokerokaapit

SFT88 lokerokaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa. SFT88B14 on 150 cm korkea kaappi, jonka sisällä on 14 koodilukolla lukittavaa lokeroa.  SFT88XLB19 kaapin sisällä on yhteensä 19 erikseen lukittavaa lokeroa. Molemmissa kaapeissa on vakiona koodilukko.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Toimitamme avainkaapit ja turvakaapit joko lavakuljetuksena ovelle, tai perille saakka asennettuna ja käyttöönotto koulutettuna.