Biometrinen tunnistus ja kulunvalvonta

Esteetön liikkuminen turvallisesti ilman avaimia. Supreman lukijoissa voit käyttää biotunnistusta – kuten sormenjälkiä – tai älykästä avainperälätkää lukituksen avaamiseen. Jossain malleissa voit yhdistää vielä PIN koodin lisätunnisteeksi! Perinteisiä avaimia ei tarvita, joten avainpesäkin kestää huomattavasti pidempään. Sähkölukko pysyy auki avauksen ajan ja helpottaa kulkua myös huonossa valaistuksessa, etäluku riittää. Jos haluat siirtää KV tietosi pilveen ja etähalittavaksi EasyNet -palvelumme sisältää kaiken mitä kulunvalvontapalvelussa tarvitset – edulliseen kuukausihintaan! Palvelintilamme on luokiteltu ja suojattu tila, jossa on nopea 100 /100 yhteys ja se on varmistettu tupla tietoliikenneyhteyksillä ja tietojen varmuuskopioitu on automatisoitu.

FaceLite

FaceLite on pieni, mutta tehokas kasvojentunnistuksen päätelaite. Laitteessa on infrapunaan perustuva kasvojen tunnistus, joka estää laitteen huijaamisen. Laitetta voidaan käyttää myös kulkukortilla tai puhelimen välityksellä.

Lue lisää...

FaceStation F2

FaceStation F2 on huipputehokas kasvojentunnistus päätelaite. Huippunopeat 1.8 GHz DC ja 1.4 GHz QC prosessorit takaavat nopean tunnistautumisen kaikissa olosuhteissa. IP65 luokituksen ansiosta laite on pöly- ja vesitiivis jonka takia sitä voidaan käyttää myös ulkona.

Lue lisää...

BioEntry P2

BioEntry P2 lukija on täysiverinen kulunvalvontalukija, jota voi ohjata sormenjäljellä, puhelimella tai kulkukortilla. Toimintaa voidaan ohjata esim. siten että päivisin riittää sormenjälki ja öisin kortti+sormenjälki. Lukija on varustettu TCP/IP, RS-485 ja Wiegand liitännöillä joka tekee sen asentamisen helpoksi monissa ympäristöissä.

Lue lisää...

BioLite N2

BioLite N2 on uuden sukupolven biometrisen tunnistautumisen päätelaite ulkokäyttöön. Lukijaa voidaan käyttää mm. kulunvalvontaan ja työajanseurantaan. Laitteen ohjaus toimii sormenjäljellä, pin-koodilla, älypuhelimella tai kulkukortilla. Sormenjälkilukija soveltuu yritys ja asuinkäyttöön. Kotitalouksissa se esimerkiksi varmistaa lapsien pääsyn kotiin, koska "avaimet" ovat aina mukana.

Lue lisää...

BioStar ohjelmisto

BioStar ohjelmisto IP pohjainen kulunvalvontaohjelmisto, joka on perusta kaikille tuotteillemme. Perusohjelmisto sisältyy aina lukijan hintaan ja sillä on mahdollisuus toteuttaa kulunvalvontaa ja työajanseurantaa kustannustehokkaasti. Perustana on MSSQL tai MySQL jolloin tietokantaa voidaan joustavasti käyttää myös muiden ohjelmien kanssa. 

Lue lisää...

Suprema Solo sormenjälkilukija

Solo on lukituksen ohjausjärjestelmä, joka perustuu sormenjäljen tunnistukseen. Turvallinen ja edullinen lukitusratkaisu sopii tiloihin, joissa tarvitaan tehokasta yhden oven valvontaa.Sormenjälkilukija sopii erinomaisesti esimerkiksi pienyrityksiin ja asuinkäyttöön. Kotitalouksissa se esimerkiksi varmistaa lapsien pääsyn kotiin, koska "avaimet" ovat aina mukana. 

Lue lisää...

BioEntry lukija

BioEntry lukija on täysiverinen kulunvalvontalukija joka sisältää Mifare etäkortin lukijan ja sormenjälkilukijan. Toimintaa voidaan ohjata esim. siten että päivisin riittää sormenjälki ja öisin kortti+sormenjälki. Bioentry Plus lukijassa on lisäksi myös Template on card toiminto, jossa käyttäjän tiedot ovat käyttäjällä itsellään. Sormenjälkimallinne tallennetaan MIFARE etäkorttiin, jolloin lukijassa itsessään ei ole sormenjälkitietokantaa.

Lue lisää...

BioLite Net lukija

BioLite Net on monipuolinen lukija, joka perustuu sormenjäljen tunnistukseen, älykkään avainperälätkän käyttöön lisättynä PIN koodilla!
Tuotteen mukana saat maksuttoman ohjelman johon voi hallita tai liittää 20 ovea saamaan ryhmään. Suuremmat ovimäärät edellyttävät maksullista ohjelmaa.

Lue lisää...

Xpass lukija

Tässä lukijassa yhdistyy uusi teknologia, monipuolisuus ja edullisuus. Xpass -järjestelmä takaa huipputason kulunvalvonnan kaikenkokoisille yrityksille. Pieni, virtaviivainen ja IP65-suojattu lukija on helppo asentaa jokaiseen oveen – sisälle ja ulkotiloihin. Järjestelmä on monipuolisuudeltaan ja joustavuudeltaan omaa luokkaansa.

Lue lisää...

Xpass Slim lukija

Yhdistä kulunvalvonnassasi uuden ajan muotoilu, teknologia, monipuolisuus ja edullisuus. Xpass Slim lukijassa on samat ominaisuudet kuin Xpass lukijalla, mutta se huomattavasti ohuempi. Todella virtaviivainen ja IP65-suojattu lukija on helppo asentaa sisälle ja ulkotiloihin.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous