Ajankohtaista

Miten valita oikea ikkunakalvo?

auringonsuojakalvo toimisto auringonpaiste

Kun valitset ikkunakalvoa, sinun on otettava huomioon muutamia asioita, jotta voit tehdä tarpeisiisi parhaiten sopivan päätöksen. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten voit valita oikean ikkunakalvon.

Read more ...

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta

joulupukki 2022 web

Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä turvallista uutta vuotta! Päätimme tällä kertaa lahjoittaa joulutervehdyksiin varatut rahat Ukrainan lapsille Unicefin kautta.

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu 23-26.12.2022.

Ikkunakalvon monet edut

ikkunakalvojen edut

Ikkunakalvo on ohut polyesterista valmistettu kalvo, jota voidaan asentaa lasipintojen sisä- tai ulkopuolelle, jotta voidaan muuttaa lasin ulkonäköä tai toimintaa. Markkinoilla on saatavana monenlaisia ikkunakalvoja, joista jokaisella on omat etunsa.

Read more ...

Referenssi: Taitelijakoti Erkkola

erkkola uv kalvo referenssi

Taitelijakoti Erkkola on yksi Tuusulanjärven ympärillä olevista nähtävyyksistä. Aikaisemmin tämä yli 100 vuotta vanha talo on toiminut runoilija J.H. Erkon taitelijakotina, mutta nykyisin se toimii Tuusulan kunnan museokohteena, jossa on esillä vaihtuvia näyttelyitä.

Read more ...

Mukana auttamassa vähävaraisia perheitä

joulu21

Yrityslahjojen ja joulukorttien sijaan teimme lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Pelastakaa Lapset tukee vähävaraisten perheiden lapsia opinnoissa ja harrastuksissa sekä tarjoaa tukihenkilöitä lapsille, joiden perheiltä puuttuu tukiverkot. 

Read more ...

Olemme mukana tukemassa lapsia tänäkin vuonna

Joulukerays 2020 keraystunnus nelio FI

Lahjoitimme tänä vuonna joululahjatervehdyksiin varatut rahat Pelastakaa Lapset Ry:n joulukeräykseen. Olemme olleet keräyksessä ennenkin mukana, mutta tänä vuonna mukana oleminen tuntui entistä tärkeämmältä, sillä perheissä tarvitaan apua ehkä enemmän kuin koskaan.

Read more ...

Referenssi: S-ryhmän pääkonttori

Assakeskus Sungard Nova 70

Rakennusyhtiö Consti toteutti mittavan peruskorjauksen S-ryhmän pääkonttoriin Helsingissä Vallilassa. Samassa yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta haluttiin parantaa. Yhtenä toimenpiteenä kiinteistön ikkunoihin asennettiin 850 m2 Sungard Nova 70 auringonsuojakalvoa.

Read more ...

Yrityksemme muuttaa 10.1.2019

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on tapahtunut sen verran, että nykyiset toimitilamme ovat jääneet pieneksi. Erityisesti kalvojen leikkauspalvelumme sekä turva -ja kassakaappien lisääntynyt myynti on tuonut tarpeita suuremmille tiloille.

Read more ...

Vuoden vaihteen aukioloajat

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu 24-26.12.2018 sekä 31.12.2018 -1.1.2019. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä turvallista uutta vuotta!

 

Kaivattu uutuus ajoneuvoihin.

avainsalkku tuotelistaus
Caseclosed avainsalkku on tarkoitettu avainten turvalliseen kuljetukseen.Salkkuja toimitetaan kahta versiota. Perussalkut toimitetaan pehmustetulla sisustalla.Siinä voi kuljettaa esim.avainlenkkejä tai avainkuoria.

Read more ...

Hyvää Joulua

Joulupukki
Suuri kiitos kuluneesta vuodesta
kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!  
Vietetään joulua läheistemme kanssa,
syödään hyvin sekä kerätään energiaa uudelle vuodelle 2018!

Hauskaa Joulua ja turvallista Uutta Vuotta!

Safetyset Oy

Tänä vuonna muistamme vähäosaisia Brotherchristmas lahjoituksella.

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu
välillä 22-26.12.2017.

Uutiset

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous