Ajankohtaista

Olemme mukana tukemassa lapsia tänäkin vuonna

Joulukerays 2020 keraystunnus nelio FI

Lahjoitimme tänä vuonna joululahjatervehdyksiin varatut rahat Pelastakaa Lapset Ry:n joulukeräykseen. Olemme olleet keräyksessä ennenkin mukana, mutta tänä vuonna mukana oleminen tuntui entistä tärkeämmältä, sillä perheissä tarvitaan apua ehkä enemmän kuin koskaan.

Read more ...

Referenssi: S-ryhmän pääkonttori

Assakeskus Sungard Nova 70

Rakennusyhtiö Consti toteutti mittavan peruskorjauksen S-ryhmän pääkonttoriin Helsingissä Vallilassa. Samassa yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta haluttiin parantaa. Yhtenä toimenpiteenä kiinteistön ikkunoihin asennettiin 850 m2 Sungard Nova 70 auringonsuojakalvoa.

Read more ...

Yrityksemme muuttaa 10.1.2019

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on tapahtunut sen verran, että nykyiset toimitilamme ovat jääneet pieneksi. Erityisesti kalvojen leikkauspalvelumme sekä turva -ja kassakaappien lisääntynyt myynti on tuonut tarpeita suuremmille tiloille.

Read more ...

Vuoden vaihteen aukioloajat

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu 24-26.12.2018 sekä 31.12.2018 -1.1.2019. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä turvallista uutta vuotta!

 

Kaivattu uutuus ajoneuvoihin.

avainsalkku tuotelistaus
Caseclosed avainsalkku on tarkoitettu avainten turvalliseen kuljetukseen.Salkkuja toimitetaan kahta versiota. Perussalkut toimitetaan pehmustetulla sisustalla.Siinä voi kuljettaa esim.avainlenkkejä tai avainkuoria.

Read more ...

Hyvää Joulua

Joulupukki
Suuri kiitos kuluneesta vuodesta
kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!  
Vietetään joulua läheistemme kanssa,
syödään hyvin sekä kerätään energiaa uudelle vuodelle 2018!

Hauskaa Joulua ja turvallista Uutta Vuotta!

Safetyset Oy

Tänä vuonna muistamme vähäosaisia Brotherchristmas lahjoituksella.

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu
välillä 22-26.12.2017.

Referenssi: Hotelli Anna

nova 70 auringonsuojakalvot hotelli

Perinteikkään Helsingin keskustassa sijaitsevan hotelli Annan huoneiden ikkunat saivat suojakseen Nova 70 auringonsuojakalvot. Aikaisemmin huoneiden lämpötila nousi hyvin korkeaksi aurinkoisella säällä.

Read more ...

Poikkeus aukioloajassa

Maanantaina 10.4.2017 avaamme toimiston ja myyntinäyttelyn poikkeuksellisesti
vasta klo 11.00. 

Tervetuloa kursseille

Järjestämme asennusliikkeille kursseja kevään aikana. Kurssien pääpaino on tuotteidemme käytännön sovellutukset, sekä asennuksessa huomioitavat asiat.
Autokalvoasennuksen peruskurssi 4-5.4.2017. Suositulla autokalvoasennuksen opit perusteet kahdessa päivässä; kalvon leikkaus, oikea asennustekniikka, takaikkunakalvon asennus.Hinta €295,- alv 0 %. sis työkalut. 

Read more ...

Uudet kassa -ja paloturvakaapit

palo ja kassakaappi mosaic

Nyt valikoimissamme ovat euro 1-5 luokitellut kassakaapit, paloturvakaapit LFS 60P ja näiden yhdistelmät! Uudessa esitteessämme on 30 tavallisinta kaappimallia. Kokonaisuudessaan versioita kertyy yli 100. Kaapit toimitetaan avainlukolla tai elektronisella lukolla.

Read more ...

Muutoksia 6.3.2017 alkaen

Niitä asiakkaitamme, jotka vastaanottavat laskunsa pdf muodossa, pyydämme huomioimaan, että laskun lähetysosoite muuttuu. Uusi osoite on  Laskun perilletulon varmistamiseksi pyydämme tekemään roskapostiasetuksiin mahdollisesti  tarvittavat määrittelyt. Julkaisemme uudistuneet kotisivumme 6.3.2017. Olemme pyrkineet tekemään ne entistä helpommin selattaviksi ja skaalautuviksi myös mobiililaitteissa.

Read more ...