Select your language

Kalvoilla säästät rahaa!

Viime vuosina olemme kokeneet historiallisen kuumia kesähelteitä. Ne laittavat jäähdytyslaitteet tiukille. Huono, liian kuuma sisäilma vaikeuttaa työntekoa monessa toimistossa ja tekee siitä jopa mahdotonta. Useimmat jäähdytysjärjestelmät ovat tehottomia huippukuumilla säillä. Sisäilman jäähdyttämistä edullisempaa ja tehokkaampaa on torjua lämpö jo ikkunan pinnassa.
Ota yhteyttä ja kerromme, miten voit säästää sisäilman jäähdytyksessä auringonsuojakalvoilla.

Testaa kalvokonetta

Tutustu nyt todella helppoon tapaan valita oikea auringonsuojakalvo kotiin tai toimistoon. Kalvokone näyttää eri kalvovaihtoehdot ja laskee alustavan hinnan. Tutustu kalvokoneeseen täällä

Suomen laajin kiinteistökalvovalikoima

Safetysetin aurinko-ja kiinteistösuojakalvovalikoima on Suomen laajin: tarjolla on yli 30 erilaista kalvotyyppiä. Asiakas voi valita kirkkaiden, heijastavien, puoliheijastavien ja sävytettyjen kalvojen välillä; heijasteita ja vivahteita on useita.

SunGard ja Solar Screen - kalvojen naarmunkestävä pinta on erittäin kestävä ja helppohoitoinen. Esimerkiksi ikkunanpesu hoituu tavallisen tapaan. Kaikilla sisälle asennetuilla kiinteistökalvoilla on markkinoiden pisin – kymmenen vuoden – tuotetakuu.

Siirry tuotetietoihin

  pdf Lataa RT kortti 2016 (1.57 MB)

Katso hoito-ja ylläpito-ohjeet

  pdf FAQ - yleisimmät kysymykset (302 KB)

Auringonsuojakalvon edut

  1. Viileyttä kesällä Auringonsuojakalvot vähentävät jopa 80 prosenttia auringon lämpösäteilystä. Koneellisen ilmastoinnin tarve ja tätä kautta energiankulutus vähenee.
  2. Lämpöä talvella Monet Safetysetin kalvoista toimivat myös lämpöä eristävinä. Lämpöhukka pienenee, vedontunne vähenee, ja energiankulutus laskee.
  3. Poistaa heijastukset Valon heijastumat näyttöpäätteellä rasittavat silmiä. SunGard-kalvot poistavat ne helposti ja tehokkaasti. Tilan valoisuus ei vähene eikä värien toistuminen ikkunan läpi muutu.
  4. Vähentää haalistumista Auringon UV-säteily ja lämpö haalistavat ja kellastavat verhot, matot, huonekalut ja ikkunasomisteet. Auringonsuojakalvot poistavat jopa 98% UV-säteilystä.
  5. Antaa näkösuojaa Auringonsuojakalvoja voidaan käyttää myös näkösuojana. Henkilökunta näkee/sinä näet ulos, mutta ulkopuoliset eivät näe sisään.
  6. Parantaa henkilöturvallisuutta Auringonsuojakalvo toimii myös sirpalesuojana. Jos lasi rikkoontuu, kalvo pitää lasipalaset paikoillaan. Vahvempaa suojaa tarjoavat varsinaiset sirpale- ja murtosuojakalvot.

Tietoa ikkunan huurtumisesta:

ERISTYSLASIN VÄILITILA HUURTUU:

Eristyslasin välitilan huurtuminen on merkki joko rikkoutuneesta eristyselementistä, tai riittävän alhaisen kastepisteen omaavasta elementistä. Jos elementti on pysyvästi vaurioitunut, on huurtuminen pysyvää eikä tilapäistä'.
Jos huurtuminen on ajoittaista ja etenkin kylmällä ilmalla tapahtuvaa, on se merkki myös viallisesta elementistä.

IKKUNOIDEN LASIEN HUONEEN PUOLEINEN PINTA HUURTUU:

Huonetiloissa on aina enemmän tai vähemmän kosteutta ja sitä' on yleensä sitä enemmän mitä lämpimämpiä tilat ovat. Kosteuden tiivistymistä tapahtuu eniten pinnoille mitä' kylmempiä ja sileämpiä ne ovat. Ikkunarakenteet ovat yleensä huonetilan kylmimpiä pintoja. Mitä alhaisempi on lasirakenteiden U-arvo sitä alhaisempi on myös sisälasin pintalämpötila. Näin ollen vesihöyry tiivistyy siten ensimmäisenä vesipisaroiksi sisälasin pinnalle. Huurtumista ei voida aina täysin estää tietyissä asumisympäristöissä. Mutta hyvällä ikkunan U-arvolla, muilla hyvillä. rakennratkaisuilla ja asumistottumuksilla voidaan huurtumisilmiöitä. ja sen haittoja minimoida.

IKKUNALASIN ULKOPINTA HUURTUU:

Vesihöyry tiivistyy kosteudeksi, kun kostea ilma jäähtyy etenkin keväisin ja syksyisin. Jos talossa on hyvin lämpöä eristävät ikkunat, saattaa kosteus tiivistyä myös talon ikkunan ulkopintaan. Vapaa näkyvyys ikkunasta taivaalle lisää kosteuden tiivistymistä, sillä ulkolasin lämpö pääsee haihtumaan taivaalle Ikkunan ulkopintaan tiivistyvä kosteus kertoo siis onnistuneesta, hyvin lämpöä eristävästä ikkunavalinnasta. Kosteuden tiivistyminen ei ole vaarallista.