Kameravalvonta

kameravalvonta tuotesivu 

pdf Kameravalvontaesite (353 KB) pdf
(197 KB)

Nyt helpommin kuin koskaan aikaisemmin! Safetysetin kehittämä Easynet®-ratkaisu on toteutettu kotimaisen Tosibox-innovaation pohjalta. Palvelussa kameran välittämä tieto siirtyy suojattua VPN-yhteyttä käyttäen palvelinsaliimme, jolla on kansainvälinen Tier 3 tason luokitus. Tämä tarkoittaa mm.99.98 % varmuutta tietoliikenneyhteyksissä ja varmistettua dataa ja virransaantia. Kameravalvonnan avulla voit helposti valvoa ja seurata Sinulle tärkeiden kohteiden hyvinvointia. Voit selata tapahtumia taaksepäin kymmenen vuorokauden ajan! Kameroita voi siirtää eri kohteisiin ja mökkikameran asennuksen voi tehdä myös itse ohjeidemme avulla! Tapahtumien seuranta tapahtuu mukavasti netin yli kotoa, toimistolta, tai älypuhelimesta.

Safetysetin kehittämä Easynet ®ratkaisu on toteutettu Suomalaisen Tosibox innovaation avulla. Siinä tieto siirtyy suojattuna VPN yhteytenä palvelimelle! Tallennettua tietoa ei voi kohteessa hävittää tai tuhota! Tiedon siirto voi tapahtua kiinteää verkkoa,tai GSM ja Wlan verkkoa hyväksikäyttäen. Kameran ja tallentimen välillä ei siis ole fyysistä yhteyttä. Kameroilla on oma IP-osoite. Verkkokameran kuvaa voi katsoa ja tapahtumia selata tietokoneella tai vaikka älypuhelimella mistä tahansa, kunhan nettiyhteys löytyy. Lisäksi järjestelmää voi laajentaa tarpeen mukaan hyvin helposti.

Hintojen lasku ja kehittyneet laatuominaisuudet ovat vauhdittaneet IP-kameroiden suosion kasvua. Erityisesti uudisrakennuskohteissa IP-kamerat ovat jo syrjäyttäneet analogisen vaihtoehdon lähes kokonaan. Vaikka IP-tekniikka tuntuu aika mutkikkaalta, laadukkaan valvontajärjestelmän hankinta ja ylläpito ei vaadi suurta teknistä ymmärrystä. Valvontakamerajärjestelmän voi hankkia myös palvelupakettina edulliseen kuukausihintaan.

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Oulunkylän tori 3, 00640 Helsinki

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous