Kameravalvonta

kameravalvonta

pdf Kameravalvontaesite (353 KB)

Nyt helpommin kuin koskaan aikaisemmin! Kameravalvonnan avulla voit helposti valvoa ja seurata Sinulle tärkeiden kohteiden hyvinvointia livekuvana! Tapahtumia voi selata taaksepäin kymmenen vuorokauden ajan ja ottaa tarvittaessa pysäytyskuvia tapahtuneesta esim. viranomaisia varten! Kameroita voi siirtää eri kohteisiin ja mökkikameran asennuksen voi tehdä myös itse ohjeidemme avulla! Tapahtumien seuranta tapahtuu mukavasti netin yli kotoa, toimistolta, tai älypuhelimesta kunhan nettiyhteys löytyy. Järjestelmää voi laajentaa tarpeen mukaan helposti.

 

Easynet palvelu®

Easynet palvelu® ei ole yksinkertaista ja suojaamatonta jokamiehen kuvansiirtoa kohteesta päätelaitteelle. Safetysetin kehittämässä Easynet-palvelussa® kameran välittämä tieto siirtyy suojattua VPN-yhteyttä käyttäen palvelinsaliimme, jolla on kansainvälinen Tier 3 tason korkea luokitus. Tämä tarkoittaa mm.99.98 % varmuutta tietoliikenneyhteyksissä ja varmistettua dataa ja virransaantia. Kahdennetut varmistukset ja automatisoidut 24/ 7 verkon valvonta varmistavat valvonnan tasoa. Tietoja säilytetään palvelimella 10 vrk. Valvontakameran materiaali on suojattu niin hyvin kuin se on nykytekniikalla mahdollista! 
Tämän laadukkaan palvelun hinta on kuitenkin edullinen. Yksi kamera yhdistettynä Easynet palvelu® palveluun maksaa 23 € / kk.Tähän hintaan sisältyy tiedonsiirtomoduuli.  Palvelun avausmaksu 50 €. Jos tiedonsiirto tapahtuu matkapuhelinverkon kautta, tulee lisäksi huomioida operaattorikustannukset. 

Valvontakamerat ja tarvikkeet

Hintojen lasku ja kehittyneet laatuominaisuudet ovat vauhdittaneet IP-kameroiden suosion kasvua. Erityisesti uudisrakennuskohteissa IP-kamerat ovat jo syrjäyttäneet analogisen vaihtoehdon lähes kokonaan. Suosittu tapa on hankkia kamerat omaksi ja ostaa vain Easynet palvelu®  Valvontakamerajärjestelmän voi hankkia myös palvelupakettina edulliseen kuukausihintaan, jolloin kuukausiveloituksessa on huomioitu kamerat ja tiedonsiirto Easynet palveluun® Kameroiden kk vuokra on 36 kk sopimuksella  12-16€ / kpl/ kk riippuen kameratyypistä.  

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous