kassakaapit-tuotesivu-v2.jpg

Toimistoissa ja myös kotona kannattaa kiinnittää huomiota säilytyksen turvallisuuteen. Käteisen rahan säilytys kotona on pienentynyt. Muita suojattavia esineitä on esim. passi. Sitä on syytä säilyttää luotettavasti. Passi väärissä käsissä voi olla myöhemmin osana identiteettivarkautta. Luotettavasti säilyttäminen koskee myös helposti rahaksi muutettavia koruja ja pieniä taide-esineitä.

Kassa ja avainturvakaapit pultataan lattiaan kiinni. Täyttääkseen standardien vaatimukset on kaapit kiinnitettävä lattiaan tai seinään. Huomioitava on myös se että kassakaapin luokituksen lisäksi tilan on täytettävä erilliset suojeluvaatimukset.

Alla on listaukset valikoimastamme EN 1143-1 luokan mukaisista Euro 1 ja Euro 2 luokituksen kaapeista. Vakiotoimitus on mekaanisella avaimella, saatavana myös elekronisella näppäinlukolla. Ole yhteydessä myyntiimme, jos tarvitset tietoa luokista III-V. Lue vaatimukset tarkemmin kassakaappiohjeesta

Euro 1 luokituksen kassakaapit.
tekniset tiedot taulukko EK

 

Euro 2 luokituksen kassakaapit. euro2 kassakaapit

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Toimitamme kassakaapit joko lavakuljetuksena ovelle, tai perille saakka asennettuna ja käyttöönotto koulutettuna. Halutessasi saat meiltä myös "avaimet kaappiin" palvelun.


Lue lisää tästä avainhallinnan Konmarista.