Ajankohtaista

ISO 9001 laatujärjestelmän käyttöönotto aloitettu

Olemme käynnistäneet yrityksessämme laatusertifiointiprojektin. Projektin tarkoitus on parantaa yrityksemme toiminnan laatua ja asiakastyytyväisyyttä entisestään. Laatujärjestelmä otetaan käyttöön tämän kevään aikana.

Mukana auttamassa vähävaraisia perheitä

joulu21

Yrityslahjojen ja joulukorttien sijaan teimme lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:n joulukeräykseen. Pelastakaa Lapset tukee vähävaraisten perheiden lapsia opinnoissa ja harrastuksissa sekä tarjoaa tukihenkilöitä lapsille, joiden perheiltä puuttuu tukiverkot. 

Lue lisää...

Olemme mukana tukemassa lapsia tänäkin vuonna

Joulukerays 2020 keraystunnus nelio FI

Lahjoitimme tänä vuonna joululahjatervehdyksiin varatut rahat Pelastakaa Lapset Ry:n joulukeräykseen. Olemme olleet keräyksessä ennenkin mukana, mutta tänä vuonna mukana oleminen tuntui entistä tärkeämmältä, sillä perheissä tarvitaan apua ehkä enemmän kuin koskaan.

Lue lisää...

Referenssi: S-ryhmän pääkonttori

Assakeskus Sungard Nova 70

Rakennusyhtiö Consti toteutti mittavan peruskorjauksen S-ryhmän pääkonttoriin Helsingissä Vallilassa. Samassa yhteydessä kiinteistön energiatehokkuutta haluttiin parantaa. Yhtenä toimenpiteenä kiinteistön ikkunoihin asennettiin 850 m2 Sungard Nova 70 auringonsuojakalvoa.

Lue lisää...

Yrityksemme muuttaa 10.1.2019

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on tapahtunut sen verran, että nykyiset toimitilamme ovat jääneet pieneksi. Erityisesti kalvojen leikkauspalvelumme sekä turva -ja kassakaappien lisääntynyt myynti on tuonut tarpeita suuremmille tiloille.

Lue lisää...

Vuoden vaihteen aukioloajat

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu 24-26.12.2018 sekä 31.12.2018 -1.1.2019. Haluamme kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua sekä turvallista uutta vuotta!

 

Kaivattu uutuus ajoneuvoihin.

avainsalkku tuotelistaus
Caseclosed avainsalkku on tarkoitettu avainten turvalliseen kuljetukseen.Salkkuja toimitetaan kahta versiota. Perussalkut toimitetaan pehmustetulla sisustalla.Siinä voi kuljettaa esim.avainlenkkejä tai avainkuoria.

Lue lisää...

Hyvää Joulua

Joulupukki
Suuri kiitos kuluneesta vuodesta
kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme!  
Vietetään joulua läheistemme kanssa,
syödään hyvin sekä kerätään energiaa uudelle vuodelle 2018!

Hauskaa Joulua ja turvallista Uutta Vuotta!

Safetyset Oy

Tänä vuonna muistamme vähäosaisia Brotherchristmas lahjoituksella.

Toimistomme ja lähettämömme ovat suljettu
välillä 22-26.12.2017.

Referenssi: Hotelli Anna

nova 70 auringonsuojakalvot hotelli

Perinteikkään Helsingin keskustassa sijaitsevan hotelli Annan huoneiden ikkunat saivat suojakseen Nova 70 auringonsuojakalvot. Aikaisemmin huoneiden lämpötila nousi hyvin korkeaksi aurinkoisella säällä.

Lue lisää...

Uudet kassa -ja paloturvakaapit

palo ja kassakaappi mosaic

Nyt valikoimissamme ovat euro 1-5 luokitellut kassakaapit, paloturvakaapit LFS 60P ja näiden yhdistelmät! Uudessa esitteessämme on 30 tavallisinta kaappimallia. Kokonaisuudessaan versioita kertyy yli 100. Kaapit toimitetaan avainlukolla tai elektronisella lukolla.

Lue lisää...

Poikkeus aukioloajassa

Maanantaina 10.4.2017 avaamme toimiston ja myyntinäyttelyn poikkeuksellisesti
vasta klo 11.00. 

Tervetuloa kursseille

Järjestämme asennusliikkeille kursseja kevään aikana. Kurssien pääpaino on tuotteidemme käytännön sovellutukset, sekä asennuksessa huomioitavat asiat.
Autokalvoasennuksen peruskurssi 4-5.4.2017. Suositulla autokalvoasennuksen opit perusteet kahdessa päivässä; kalvon leikkaus, oikea asennustekniikka, takaikkunakalvon asennus.Hinta €295,- alv 0 %. sis työkalut. 

Lue lisää...

Muutoksia 6.3.2017 alkaen

Niitä asiakkaitamme, jotka vastaanottavat laskunsa pdf muodossa, pyydämme huomioimaan, että laskun lähetysosoite muuttuu. Uusi osoite on  Laskun perilletulon varmistamiseksi pyydämme tekemään roskapostiasetuksiin mahdollisesti  tarvittavat määrittelyt. Julkaisemme uudistuneet kotisivumme 6.3.2017. Olemme pyrkineet tekemään ne entistä helpommin selattaviksi ja skaalautuviksi myös mobiililaitteissa.

Lue lisää...