Turvakalvot

Tavallinen ikkuna muuttuu murto- tai sirpalesuojalasiksi, kun sen laminoi patentoidulla GlassGard-kalvolla. Murto- ja sirpalesuojakalvot ovat yksi- tai monikerroksisia kirkkaita laminaatteja, joissa on voimakas naarmunsuojaus sekä liimapinta. Kalvo voidaan asentaa kaikkien sileiden lasien pinnalle, ja se laminoituu osaksi ikkunaa noin kuukauden kuluessa. Kalvotettuun lasiin kohdistuva iskuenergia jakaantuu laajemmalle alueelle lasissa ja iskun vaikutus heikkenee. Jos lasi rikkoontuu, GlassGard-kalvo pitää lasin yhtenä kappaleena. Kalvoja valmistetaan useita vahvuuksia eri käyttötarpeiden mukaan. Käyttökohteita ovat mm. liiketilojen ja asuntojen murtosuojaus, koulujen, päiväkotien ja sairaaloiden ikkunoiden suojaus paremman henkilö- ja potilasturvallisuuden vuoksi. Kalvot soveltuvat myös teollisuuden tarpeisiin, esim. kattoikkunoihin tuotantolinjojen yläpuolelle. GlassGard-kalvot eivät vaadi erityishoitoa. Kalvon asennuksessa on käytettävä Ultra Bond -asennusliuosta. Valtuutetun asennusliikkeen asentamalla kalvolla on 10 vuoden rajoitettu takuu. Tavanomainen pesuaine riittää puhdistukseen. Vältä kuitenkin teräviä puhdistusvälineitä, ne voivat vahingoittaa kalvon pintaa. pdf Lataa RT-kortti (1.57 MB) folder

Glassgard-turvakalvo GG 1200 ja GG 1400

Turvakalvo GG 1200 on VTT:n testaama ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä ja EN 356 P 2A -standardin mukainen murtosuojatuote. GG 1200 ja GG 1400 kalvot soveltuvat suurille lasipinnoille omaisuus- ja henkilövahinkoja vastaan. GlassGard 1200 ja 1400 -kalvot ovat erinomainen suoja "kilikali-murtoja" vastaan. Kalvot vähentävät myös ikkunamurtojen aiheuttamia välillisiä vahinkoja.

Lue lisää...

Sirpalesuojakalvo GG 700

Vahva sirpalesuojakalvo SEC GG 700 on 0,24 mm vahvuinen kalvo, joka täyttää EN 12600 2 -standardin vaatimukset. Sitä voidaan käyttää rakennusten ikkunoissa laminoidun lasin sijaan, kun lasin alareunan etäisyys lattiatasosta on alle 800 mm. Suositeltavat käyttökohteet: Suurille lasi- ja peilipinnoille sirpalesuojana ovilaseissa, törmäyssuojana sekä erikoisajoneuvojen tuulilaseissa.

Lue lisää...

Sirpalesuojakalvo GG 400

Sirpalesuojakalvo SEC GG 400 on 0,16 mm vahvuinen ja täyttää EN 112600 1 -standardin vaatimukset. Suositeltavat käyttökohteet: Sirpalesuojana pienille lasipinnoille, joiden rikkoontuessa lasinsirpaleet voivat aiheuttaa vahinkoa ihmisille, tuotteille, sisustukselle tai laitteille. GlassGard 400 kalvoa voidaan myös käyttää UV-suojana näyteikkunoissa ja yksityiskodeissa haalistumisen vähentämiseksi.

Lue lisää...

Vandaali- ja antigrafiittikalvo

Valitettavasti ilkivalta ja omaisuuden tuhoaminen ovat yleistyneet ja niiden aiheuttamat vahingot eivät rajoitu mihinkään yhteen kohteeseen tai toimialaan. Ongelma on tuttu maailmanlaajuisesti ja aiheuttaa suuria kustannuksia yhteisöille ja yrityksille. Eräs tapa vähentää näitä haittoja on Madico -antigraffitisuojakalvo (vandaalikalvo).

Lue lisää...

Räjähdyksensuojakalvot

Kaikkein vaativimmat riskit, kuten voimakkaiden kemikaaliräjähdysten paineaallot vaativat tehokkaampia turvakalvoja. Näitä edustaa Madicon Ltd:n kehittämä SafetyShield 800, joka on erittäin vahva monikerroksinen räjähdyksensuojakalvo. Safetyset Oy on tehtaan valtuuttama Premier Partner liike. Asennusliikestatus antaa tehtaan 10-vuoden takuun koko prosessille valmistuksesta ja suunnittelusta asennukseen.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja Ulkoasennuksissa 5-10 vuoden takuun.  Lue lisää