Kaikkein vaativimmat riskit, kuten voimakkaiden kemikaaliräjähdysten paineaallot vaativat tehokkaampia turvakalvoja. Näitä edustaa Madicon Ltd:n kehittämä SafetyShield 800, joka on erittäin vahva monikerroksinen räjähdyksensuojakalvo. Safetyset Oy on tehtaan valtuuttama Premier Partner liike. Asennusliikestatus antaa tehtaan 10-vuoden takuun koko prosessille valmistuksesta ja suunnittelusta asennukseen.

Ikkunoiden turvakalvoja tarvitaan esimerkiksi voimakkaan kemikaaliräjähdyksen aiheuttamalta paineaallolta suojautumiseen. Madico Ltd:n kehittämä, lasipintoihin laminoitava erittäin luja ja räjähdyksenkestävä SafetyShield 800 -turvakalvo estää tehokkaasti lasinsirpaleiden lentämistä tilassa, johon kohdistuu räjähdysvaara tai sen tuoma paineaalto. SafetyShield-kalvot ankkuroidaan aina kiinni karmeihin. Eri ratkaisumalleista kerrotaan alla. Katso lisätietoja myös tehtaan sivuilta. For further information, please visit the factory's website

Framegard-ankkurointi

framegard-ikkuna

Framegard on alumiininen mekaaninen kiinnitysjärjestelmä, joka asennetaan ikkunakarmeihin. Lasipinnat on myös jälkilaminoitava Madico SafetyShield 800 ASF -turvakalvolla. Tämä ratkaisu yhdessä estää lasisirpaleiden lentämästä tilassa johon kohdistuu räjähdys- tai murtoyritysten vaara. Framegard on jälkiasennettava järjestelmä. Framegard on patentoitu tuote, joka liitetään ikkunakarmeihin ruuveilla räjähdyssuojausta varten. Ruuvikiinnitys on 15 cm välein. Järjestelmä on sertifioitu ISO 16933 -standardin EXV33-kategorian C ja GSA-kategorian C tason 3a mukaisesti. Tässä ratkaisussa ei käytetä silikon-liimoja tai mitään muita märkiä liima-aineita, ja asennettuna se tarjoaa välittömästi korkeimman mahdollisen suojaustason.

pdf Framegard-testitulos FI (147 KB)

pdf Ankkurointimenetelmä (90 KB)

Gullwing-ankkurointi

Gullwing 001

Gullwing on patentoitu, joustava muovikehys, joka kiinnitetään Madico SafetyShield 800 -turvakalvoon ja ikkunakarmeihin erityisvahvalla teollisuusteipillä. Gullwingin on testattu vastaavan ISO 16933 -standardin EXV33-kategorian C ja GSA-kategorian C tasoa 3a.c. Gullwing on jälkiasennettava järjestelmä. Muovikehyksiä on saatavilla eri värejä.

pdf Gullwing-esite (198 KB)
pdf Gullwing-testi FI (168 KB)

Lifeline-ankkurointi

Lifline

Lifeline on patentoitu narujärjestelmä, jota käytetään yhdessä SafetyShield -turvakalvon kanssa. Järjestelmä koostuu kahdesta kaapelikiinnikkeestä ja mustasta narusta. Lifelinen on testattu vastaavan GSA-kategorian C tasoa 3a ja ISO 16933 -standardin EXV33-kategorian tasoa C. Lifeline on jälkiasennettava järjestelmä.

pdf Lifeline-esite (194 KB)

pdf Lifeline-testi FI (167 KB)

Wetglaze-ankkurointi

Wetglazella tarkoitetaan Dow Corningin DC 995 -sidontaliiman levittämistä SafetyShield 800 -suojakalvon ja karmin saumaan. Silikonia on levitettävä kolmikulmaisesti vähintään 12 mm paksuudelta sekä karmien että SafetyShield 800 -suojakalvon päälle. Wetglaze-järjestelmä edellyttää olemassa olevien ikkunatiivisteiden poistamista tai leikkaamista lasin sisäpuolelta. Sidontaliimaa ei voi käyttää kyllästetyissä puurakenteissa, maalattavilla pinnoilla, elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvilla pinnoilla tai yli 60 asteen lämpötiloissa. Wetglaze-järjestelmä on testattu GSA-kategorian C tason 3a mukaisesti. Wetglaze on jälkiasennettava järjestelmä. Valittavana on kolme väriä: valkoinen, harmaa ja musta.

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja Ulkoasennuksissa 5-10 vuoden takuun.  Lue lisää