Valitse kieli

Valitettavasti ilkivalta ja omaisuuden tuhoaminen ovat yleistyneet ja niiden aiheuttamat vahingot eivät rajoitu mihinkään yhteen kohteeseen tai toimialaan. Ongelma on tuttu maailmanlaajuisesti ja aiheuttaa suuria kustannuksia yhteisöille ja yrityksille. Eräs tapa vähentää näitä haittoja on Madico -antigraffitisuojakalvo (vandaalikalvo).

Antigraffitikalvolla suojataan lasi ja muita sileitä pintoja graffitimaalauksilta ja muulta ilkivallalta. Kalvo on optisesti kirkas. Töhryjen lisäksi se suojaa pintoja kulumiselta ja tekee lasipinnoista turvallisempia. Kalvo on helposti irrotettavissa huoltoa varten eikä se jätä liimajäämiä suojeltavaan pintaan. Tämä nopeuttaa huollon toimintaa. Käyttökohteita ovat mm. eri liikennevälineet, hissit ja liukuportaat. Graffiti Free 600 -kalvo auttaa estämään vahinkoja ja vähentämään ilkivallan aiheuttamia kustannuksia. Kalvoa voidaan käyttää lasipinoilla ja sileillä metallipinnoilla, kuten polttomaalatut tai RST-peltipinnat. Kalvo on helposti vaihdettavissa, ja se on optisesti kirkas. Graffiti free 600 kalvoa voidaan asentaa sekä sisä- että ulkopinnoille. Tavallisimpia käyttökohteita ovat myymälöiden ikkunat, linja-autojen ja junien ikkunat sekä wc-tilojen, hissien ja erilaisten tuoteautomaattien pinnat.

Graffiti Free -kalvot:

- Sitovat lasinsirpaleita, jos lasi rikkoontuu. Tuote ei korvaa varsinaista sirpalesuojakalvoa!
- Hidastaa tuotteiden haalistumista hyvän UV-suojaustason avulla.
- Näkyvän valon läpäisykyky 87 %, lämmöntorjunta 17 % ja infrapunalämmöntorjunta 23 %.

Graffiti Free 600 -kalvo on testattu ANSI Z-26.1 -standardin vaatimusten mukaan mm. kemikaalista kestävyyttä vastaan. Testissä koepalat upotetaan yhden minuutin ajaksi eri nesteisiin. Käytettyjä nesteitä ovat denaturoitu alkoholi, bensiini ja lasinpesuneste. Kokeen jälkeen koepalat pyyhitään vedellä ja tarkistetaan, onko niihin syntynyt pehmeitä tai tahmeita pintoja. Graffiti Free 600 -kalvo on läpäissyt testit.