Valitettavasti ilkivalta ja omaisuuden tuhoamisen ovat yleistyneet ja niiden aiheuttamat vahingot eivät rajoitu mihinkään yhteen kohteeseen tai toimialaan. Ongelma on tuttu maailmanlaajuisesti ja aiheuttaa suuria kustannuksia yhteisöille ja yrityksille. Eräs tapa vähentää näitä haittoja on Madico anti-graffiti suojakalvo (vandalikalvo). 

Anti-graffiti kalvolla suojataan lasi ja muita sileitä pintoja grafiitti ja muulta ilkivallalta. Kalvo on optisesti kirkas. Paitsi töhryiltä se suojaa pintoja kulumiselta ja tekee lasipinnoista turvallisempia. Kalvo on huollossa helposti irrotettavissa ja se ei jätä liimajäämiä suojeltavaan pintaan. Tämä nopeuttaa huollon toimintaa. Käyttökohteita ovat mm. eri liikenne välineet, hissit ja liukuportaat.Graffiti Free 600 auttaa estämään vahinkoja ja vähentämään ilkivallan aiheuttamia kustannuksia. Kalvoa voidaan käyttää lasipinoilla sekä sileillä metallipinnoilla, kuten polttomaalatut tai RST peltipinnat. Kalvo on helposti vaihdettavissa, ja se on optisesti kirkas. Graffiti free 600 kalvoa voidaan asentaa sekä sisä- että ulkopinnoille. Tavallisimpia käyttökohteita ovat myymälöiden ikkunat, linja-autojen ja junien ikkunat sekä wc -tilojen ja hissien sekä erilaisten tuoteautomaattien pinnat.

Graffiti Free kalvot:

- Sitoo lasinsirpaleita jos lasi rikkoontuu. Tuote ei korvaa varsinaista sirpalesuojakalvoa!
- Hidastaa tuotteiden haalistumista hyvän UV suojauksen tason vuoksi
- Näkyvän valon läpäisykyky 87 %, lämmöntorjunta 17% ja infrapunalämmöntorjunta 23%

Graffiti Free 600 on testattu ANSI Z-26.1 vaatimusten mukaan mm.kemikaalista kestävyyttä vastaan. Testissä koepalat upotetaan yhden minuutin ajaksi eri nesteisiin. Käytettyjä nesteitä ovat denaturoitu alkoholi, bensiini ja lasinpesuneste. Kokeen jälkeen koepalat pyyhitään vedellä ja tarkistetaan, onko niihin syntynyt pehmeitä tai tahmeita pintoja. Graffiti Free 600 on läpäissyt testit.

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja ulkoasennuksissa 5 vuoden takuun.  Lue lisää