Koristekalvot

Koristekalvot soveltuvat hyvin esimerkiksi parvekkeen alalasien näkösuojaksi.

Katso Frost Matte näkösuojakalvon esittelyvideo.

Värit

Värikalvoilla saadaan uusi ilme ravintolan-, liiketilan- tai parvekkeen lasituksiin. Vaihtoehtona on myös aurora sarjan värikalvot, jotka vaihtavat väriä valon kulman mukaan. Värikalvoilla saadaan ikkunoista erottuvat, mutta tyylikkäät.

Lue lisää...

Matta värit

Matta väreillä saadaan uusi tyylikäs ilme esimerkiksi lasipöytään tai parvekelasituksiin. Kalvoilla voidaan myös piristää esimerkiksi ravintojan julkisivun ikkunoita.

Lue lisää...

Raitakalvot

Raitakalvot vastaavat samaan tarpeeseen kuin Frost kalvot, mutta toimivat samalla sisustuksellisena elementteinä. Raitakalvot ovat kevyempi ratkaisu näkösuojaksi konttoreissa ja työpaikan taukotiloissa.

Lue lisää...

Kuvio

Kuviokalvoilla saadaan toimiston ikkunoihin tai parvekkeen alalasiin taiteellinen ilme antaen samalla näkösuojaa. Kuviokalvot ovat helppo tapa piristää toimistojen lasiseiniä, kuitenkaan pimentämättä lasia.

Lue lisää...

Frost kalvot

Frost kalvot ovat helppo tapa luoda yksityisyyden tuntua avoimeen, yleiseen tilaan. Niitä käytetään erityisesti avokonttoreiden väliseinissä ja neuvottelutilojen ikkunoissa joko koko tai osa-asennuksena. Frost kalvot estävät näkyvyyden molempiin suuntiin ilman, että tilan valoisuus kärsii. 

Lue lisää...

Pintava

Nyt valikoimassamme myös sisustuspinnoitteet. Sisustuspinnoitteilla saadaan uusittua huonekalujen, ovien tai seinien pinnat nopeasti ja kustannustehokkaasti jopa yhdessä työpäivässä. Pintava tuotteet näyttävät, mutta myös tuntuvat aidoilta kolmiuloitteisen materiaalin ansiosta. Lue lisää Pintavasta

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous