Avaintenhallintajärjestelmät

CaseClosed® avaintenhallintajärjestelmät ovat turvallisen säilytyksen uusi ulottuvuus. Tiedät aina tarkalleen missä avaimesi ovat ja ketä niitä käyttää. Voit hallita useamman kiinteistön avainkaappeja keskitetysti yhdestä paikasta ja avaimet ovat tallessa lukitun ovenavaintenhallintajarjestelmat1 ja RFID-tunnisteen takana. Voit antaa käyttäjille oikeuksia eri avaimiin joita heillä on oikeus käyttää. Oikeudet voivat olla myös ryhmäkohtaisia.
Ylläpitäjillä on aina ajantasainen tieto avaimista. CaseClosed® hallintaan voi yhdistää samaan järjestelmään avainkaapja ja säilytyslokeroja tai kaappiin voidaan liittää Dropin palautuslaatikko avaimille, jolloin avainten palautus on entistäkin nopeampaa! Järjestelmää on helppo laajentaa tarpeen tullen ja avaimia hukkuu vähemmän, jolloin säästät kustannuksissa!

pdf Älyavainkaapit esite (903 KB) pdf Pienten PSS sarjan kaappien esite (853 KB) Älykaappien hinnat löydät hinnastomme sivuilta 3 ja 4

KSL sarjan älykaapit

KSL sarjan kaapit on tarkoitettu suurempiin kohteisiin, joissa vaaditaan useamman avainkaapin hallintaa keskitetysti. Kaappien kapasiteetti on 16-400 avainpaikkaa, mutta se voidaan kasvattaa yli 800 avainpaikan järjestelmäksi.

Lue lisää...

PSS-sarjan älykaapit

PSS-sarjan älykaappien kapasiteetti on 8-56 avainpaikkaa, kahdeksan kerrannaisina. Hintaan sisältyy kaappiin integroitu tietokone, joka toimii Windows ympäristössä.Kaapissa kosketusnäyttö ja EM formaatin kortinlukijalla, ethernet verkkoliitäntä ja wifi.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Toimitamme avainkaapit ja turvakaapit joko lavakuljetuksena ovelle, tai perille saakka asennettuna ja käyttöönotto koulutettuna.