Kassakaappi

Safetyset Oy:n toimittama kassakaappi on testattu standardin EN 1143-1 mukaan, joka jakaantuu luokkiin I-V. Laadukas kassakaappi soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan esim. avainten säilytyksen takia Euro luokiteltua kassakaappia. Finanssialan keskusliitto on yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa määritellyt vaatimukset kassakaapeista, jos niissä säilytetään käteistä rahaa.
Kassakaappiohje FK     pdf Kassa -ja palokaapit esite (5.95 MB)   

 

Kassakaapit

kassakaapit-tuotelistaus.jpg

Toimistoissa ja myös kotona kannattaa kiinnittää huomiota säilytyksen turvallisuuteen. Käteisen rahan säilytys kotona on pienentynyt. Muita suojattavia esineitä on esim. passi. Sitä on syytä säilyttää luotettavasti. Passi väärissä käsissä voi olla myöhemmin osana identiteettivarkautta. Luotettavasti säilyttäminen koskee myös helposti rahaksi muutettavia koruja ja pieniä taide-esineitä.

Lue lisää...

Kassakaapit avainkoukuilla

tuotelistaus-en1143-1-avain.jpg

Avainkaappi kassakaapin ominaisuuksilla. Nämä EN1143-1 standardin mukaan luokitellut avainkaapit valmistetaan tarpeidesi mukaan. Voit itse päättää koukkujen ja hyllyjen määrän.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Toimitamme kassakaapit joko lavakuljetuksena ovelle, tai perille saakka asennettuna ja käyttöönotto koulutettuna. Halutessasi saat meiltä myös "avaimet kaappiin" palvelun.


Lue lisää tästä avainhallinnan Konmarista.