Kassakaappi

Safetyset Oy:n toimittama kassakaappi on testattu standardin EN 1143-1 mukaan, joka jakaantuu luokkiin I-V. Laadukas kassakaappi soveltuu kohteisiin, joissa vaaditaan esim. avainten säilytyksen takia Euro luokiteltua kassakaappia. Finanssialan keskusliitto on yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa määritellyt vaatimukset kassakaapeista, jos niissä säilytetään käteistä rahaa.
Kassakaappiohje FK    pdf
(5.95 MB)

Kassakaapit

Toimistoissa ja myös kotona kannattaa kiinnittää huomiota säilytyksen turvallisuuteen. Käteisen rahan säilytys kotona on pienentynyt. Muita suojattavia esineitä on esim. passi. Sitä on syytä säilyttää luotettavasti. Passi väärissä käsissä voi olla myöhemmin osana identiteettivarkautta. Luotettavasti säilyttäminen koskee myös helposti rahaksi muutettavia koruja ja pieniä taide-esineitä.

Lue lisää...

Kassakaapit avainkoukuilla

Avainkaapit kassakaapin ominaisuuksilla. Nämä EN1143-1 standardin mukaan luokitellut avainkaapit antavat riittävän suojan, jos kaapissa pitää säilyttää avaimia yli 500 oven aukaisuun.

Lue lisää...

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Kuljetuspalvelut

Toimitamme kassakaapit joko lavakuljetuksena ovelle, tai perille saakka asennettuna ja käyttöönotto koulutettuna. Halutessasi saat meiltä myös "avaimet kaappiin" palvelun.


Lue lisää tästä avainhallinnan Konmarista.