Energiakalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksissa. Talvella energiakalvo auttaa pitämään lämpimän ilman sisällä ja kesäisin se rajoittaa lämmön pääsyä sisätiloihin. Energiakalvot suojaavat myös kiinteistöjen seinä- ja lattiapintoja sekä huonekaluja ja tekstiilejä haalistuttavalta UV-säteilyltä.

Huomaamaton

Valitsemalla kalvon tyypiksi Thermal 60 energiakalvon säilytät kiinteistön ulkonäön ennallaan. Oikein asennettuna kalvo on huomaamaton eikä oleellisesti muuta ikkunoiden ulkonäköä.

Kustannustehokas

Energiakalvot ovat todella kustannustehokas tapa parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Niiden hinta on vain murto-osa uuden ikkunan vaihtamiseen liittyvistä kuluista. Asentamalla yksinkertaiseen lasiin Thermal 60 -energiakalvon parannat ikkunan eristävyyttä lähelle kaksikertaisen ikkunan eristysarvoa.

pdf Thermal-energiakalvoesite (494 KB)

Ota yhteyttä

Safetyset Oy
Kellokukantie 4, 01300 VANTAA

p. 020 780 9370

Pyydä tarjous

Meiltä myös asennuspalvelu

Yhdessä Partner asennusliikkeidemme kanssa tarjoamme kattavan asennuspalvelun koko maassa. Kalvotuotteille myönnämme sisäasennuksissa 10 vuoden takuun
ja Ulkoasennuksissa 5-10 vuoden takuun.  Lue lisää

Kalvokone

kalvokone shot

Tutustu nyt todella helppoon tapaan valita oikea auringonsuojakalvo kotiin tai toimistoon. 

»  Avaa kalvokone

Työkalut

 

Meillä on kattava valikoima kalvoasennustöissä tarvittavia asennustyökaluja ja tarvikkeita.Suosittuja artikkeleita autokalvojen asennukseen on mm. Plexus spray 
ja tasolasiasennuksissa käytettävä Ultra Bond asennusliuos.
Tutustu työkaluihin tästä linkissä