Valitse kieli

KSL sarjan kaapit on tarkoitettu suurempiin kohteisiin, joissa vaaditaan useamman avainkaapin hallintaa keskitetysti. Kaappien kapasiteetti on 16-400 avainpaikkaa, mutta se voidaan kasvattaa yli 800 avainpaikan järjestelmäksi.

Kaikki ylläpito tehdään verkkoyhteyden kautta. Tarvittaessa voidaan käyttää myös kaapin omaa kosketusnäytöä pieniin ylläpidon muutoksiin. Kaapeissa on vakiona akkuvarmistus. Huolto ja etätukea varten laitteeseen on mahdollista muodostaa etäyhteys ylläpitomme kanssa! Älykkäitä kaappeja on saatavilla myös tavaroiden säilytyslokerikoilla sekä IP65 luokituksella, jolloin kaappi voidaan sijoittaa ulos. Älykaappi omininaisuudet on mahdollista sijoitaa myös standardin SS-3492 vaatimukset täyttävään avainkaappiin. 

Ohjelmistolisenssit sisältyvät aina Caseclosed avaintenhallintajärjestelmien hintaan. Et joudu maksamaan erillisiä vuosilisenssejä hallintaohjelmiston käytöstä. Optiona Caseclosed kaappeihin on saatavana: Alkometri, wifi moduuli sisä- tai ulko-käyttöön, kameramoduuli , SMS ja E-mail moduulit viestien lähetykseen, erillinen PIN näppäimistö.  Avaintenhallintajärjestelmä on saatavilla myös "avaimet kaappiin" ratkaisuna sisältäen käyttöönoton ja koulutuksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää eri vaihtoehdoista!