Valitse kieli

Järjestämme asennusliikkeille kursseja kevään aikana. Kurssien pääpaino on tuotteidemme käytännön sovellutukset, sekä asennuksessa huomioitavat asiat.
Autokalvoasennuksen peruskurssi 4-5.4.2017. Suositulla autokalvoasennuksen opit perusteet kahdessa päivässä; kalvon leikkaus, oikea asennustekniikka, takaikkunakalvon asennus.Hinta €295,- alv 0 %. sis työkalut. 

Tasolasikurssi 11.4.2017.Kurssilla opit tasolasikalvon asennuksen perusteet päivässä. Käymme läpi auringonsuojakalvojen oikean valinnan ikkunatyypin mukaan ja eri asennustavat. Kurssi sopii myös asennustöitä tehneille, jotka haluavat kerrata kalvotietoa ennen uuden sesongin alkua.

Turvakalvot torstaina 18.4.2017.Kurssilla tehdään myös käytännön asennusharjoituksia.Vain kurssin suorittaneet voivat asentaa vakuutusyhtiöiden hyväksymää turvakalvoa, niin että se täyttää yhtiöiden asettamat vaatimukset. Kurssi on maksuton mutta edellyttää tarvittavien työkalujen hankintaa / olemassaoloa !

Koska kurseille mahtuu vain 4-5 henkilöä vahvistamme kaikille ilmoittauneille mukaantulon erikseen. Kurssimme eivät ole tuote-esittely tilaisuuksia. Kurssipaikka on Safetyset Oy:n toimisto Oulunkylän tori 3 Helsinki.Kouluttajina alan kokeneet konkarit! Kurssit ovat maksuttomia paitsi autokalvokurssi. Kursseihin sisältyy lounas ja kahvi. Ilmoittatuminen tapahtuu tämän linkin kautta.. Toivomme jokaisen kurssilaisen ilmoittautuvan itse. Vahvistamme osallistumisen erikseen.